Skip to main content

dopis z USA XI

By August 27, 2002July 8th, 2011osobní

Ahoj Vsichni!

Opet Vas zdravi Vas americky zpravodaj. Tak cim dnes zacnu? Asi pocasim. Opet se nam vratilo leto a tak si uzivam svuj posledni tyden ve “Wagonu” za svitu slunce, ale i mesice (zrovna nedavno jsme tu meli uplnek a co Vy?).

Kdyz tak premyslim nad tim, ze jsem tu uz 11 tydnu, tak se mi to ani nechce verit, protoze se za tu kratkou dobu stalo tolik ruznych veci, potkal jsem tolik ruznych lidimam smisene pocity, ze se to zda skoro jako vecnost, i kdyz zase si nekdy myslim, ze to bylo jako mziknuti oka a ze tu jsem jen asi chvili. Bude se mi tezko odjizdet, ale na druhou stranu se tesim, ze uvim trochu vice ze Spojenych statu nez jen Door County (tak se to tu jmenuje – ta oblast – je znama tresnemi a Svedskem a taky spoustu lidi sem jezdi na dovolenou, i kdyz letos tu byl hodne spatny rok)

dalsi veci je, ze se nam tu zacinaji vyskytovat pripady ponorkove nemoci, asi jsme tu uz moc dlouho pohromade, ale zatim se to zvlada. Tento tyden se zapise do me pameti jako stehovani narodu, protoze asi polovina osazenstva z “wagonu” odjizdi domu (do Prahy, do Podoli, do lekarny, dop….. to je mi smutno – pokud to nevite, tak to byl citat z Cimrmana a jeho hry Dobyti severniho polu), ci se stehuje do jine prace, takze je to tu jedna smutnejsi party za druhou…, ale to uz je holt zivot a tak se s tim kazdy vyrovnavame trochu jinak. Nekdo zbesile plave, jiny zbesile posloucha hudbu a jiny zbesile hraje hry na Play Station 2 a dalsi zase koukaji na moovie (Snach).

Vyborna vec se ale podarila a to to, ze se mnohym lidem zalibylo moje CD s Veselou Zubatou a tak tato slavna brnenska kapela zacina prorazet i do sveta. Zrovna vcera jsem daroval sve jedine CD svemu dobremu priteli Markovi (je to amik). Sice vubec nerozumi o cem to ten Ruda zpiva, ale slibil jsem, ze mu poslu preklad, tak uz se tesi.

Zatim koncim, dalsi zpravodajska relace prijde tesne pred odjezdem, abych se s vami podelil o svoji cestovatelskou horecku…

Zdravi vas vsechny… Cyklistycky naladeny americky zpravodaj

Mila

:-) :-O

PS dotazy jsou vitany

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.