Skip to main content

svatba

By July 8, 2006May 29th, 2012osobní

dsc_0522.jpg

8.7.2006 byl jeden z nejšťastnějších dní mého života, protože jsem si bral dívku, kterou moc miluji. Ráno byla sice úplně šílená bouřka a průtrž mračen, ale nakonec se úplně vyčasilo, takže když jsme začínali s obřadem, tak už krásně svítilo slunce a my jsme se mohli radovat z toho, co nás čeká.

Obřad byl úplně skvělý. Nabitý nápaditou hudbou našich kamarádů ,skvělými myšlenkami Davida Nováka a pohodovou atmosférou, kterou si užíval snad každý, který se na to přišel podívat. Kostel nám úplně úžasně vyzdobila naše kamarádka Broňa Záděrová, na ty květiny byla radost se dívat.

dsc_0683.jpg

Po obřadu jsme se s fotografy vydali na Špilas a spáchali jsme několik fotek, některé se povedli jiné tolik ne, ale jak prohlásil Karel Holubář, tak hlavně to musí být performance a tak jsme se toho drželi. Svatební hostina proběhla v restauraci Bohéma. Najedli jsme se k prasknutí. Večer nás pak přišlo povzbudit a podpořit ještě hromada přátel a když jsme se o půlnoci vydali s Míšou směrem k domovu, tak zábava byla v plném proudu a nikomu se nechtělo domů…

dsc_0938.jpg

dsc_0784.jpg

více fotek najdete v našem albu

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.