Skip to main content

Jak přišel Štěpán na svět

By April 29, 2008May 29th, 2012osobní

P1000871.JPG

28.4.2008

Je skoro půl páté a my vyrážíme do porodnice, protože má Míša hodně silné kontrakce a už nechceme být doma a prožít další bezesnou noc. V porodnici nás nakonec přijímají a tak už nemusíme pendlovat sem a tam. Míša prochází všemi potřebnými procedurami a pak už jdeme na pokoj.

Na pokoji jsme až do jedné hodiny v noci druhého dne, kdy Míšu musí odvést na sál a udělat jí císařský řez, protože přes všechny snahy její a doktorů se mimišovi nechtělo ven a navíc začal kolabovat, takže se doktoři rozhodli pro sekci a dobře udělali. Říkali, že ho dostali ven na poslední chvíli, když bylo ještě všechno v pohodě – později už mohly být komplikace.

29.4.2008

Jsou skoro dvě. Mimiš – Štěpán vypadá zdravě a brečí. Dělám několik fotek a pak mi ho odnáší už pryč. Snad se o něj dobře postarají. Čekám teď na Míšu. Jsem šťastný.

Míšu jsem doprovodil na pokoj. Je unavená, tak si odpočine. Ještě hledám po porodnici mimiše, abych se dozvěděl míry a váhy. Nakonec jsem ho našel. Je zabalenej a tváří se šťastně. Je super. Loučím se s ním a v duchu mu žehnám…

Opouštím porodnici…

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.