Skip to main content

U2

By August 6, 2009June 27th, 2011osobní

P1040004.JPG

P1040079.JPG

P1040096.JPG

Dnes jsem se opět po nějaké době vydal na koncert U2 tentokrát se svým kamarádem MaHorákem alias Harrym. Jelikož mě posledně zklamaly polské železnice, tak jsme jeli autem. V Olomouci jsme měli sraz s dalšími kamarády, abychom využili naše auto naplno. Tentokrát byla mnohem zábavnější cesta na koncert než ta zpět.

Asi 4 měsíce jsem už měl připnutý lístek na naší ledničce a těšil jsem se opět na vyjímečný hudební zážitek. Nabíjel jsem baterky ve foťáku a vymýšlel jak jej propašovat dovnitř a řešil jsem kdy bude nejlepší vyrazit, abychom se dostali co nejblíže pódia. V autě už jsme se pomalu blížili k polským hranicím, cesta ubíhala skvěle, v autě znělo poslední CD U2 a my jsme zahřívali naše hlasivky. V tom jsem si ale uvědomil, že lístek zůstal v Brně na ledničce. Co teď? Zpět do Brna? To ztratíme 4 hodiny a koncert stihneme tak tak. najednou Mahorák zvednul telefon a komusi zavolal. Náš společný kamarád se na koncert vydal také, ale později než my. Zrovna vyjížděli z Brna a tak otočili auto a skočili k nám pro lístek. Potkali jsme se za Českým Těšínem a vyměnili si dary a jelo se dál. Úleva byla značná, i když jsme ztratili náš časový náskok. V Polsku jsme se pak ztratili, ale časem se našli a dojeli jsme na místo.

Koncert byl opět skvělý. Nové pódium bylo neskutečné a to, že The Edge oslavil v Chorzowě svoje narozeniny, svědčí o tom, že U2 mají Polsko rádi.

Já jen tajně doufám, že příště už budu moci jet třeba do Prahy…

Více fotek je zde

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.