Skip to main content

zkušebna

By December 17, 2010July 18th, 2011osobní

Ve sklepě našeho domu jsme se na jaře rozhodli udělat zkušebnu pro nás muzikanty z Betánie (to je jméno našeho sboru, církve, kostela atd.).

Udělali jsme plány, nahodili rozpočet, nechali předělat plyn, udělat nové rozvody elektřiny, nakoupil se materiál na odhlučnění, vymalovalo se, uklidilo se…

… a pak tak trochu došel dech??

Jsme teď tak v půlce práce. Některé věci ještě chybí, ale doufám, že se nám snad podaří během zimy dát to celé do kupy tak, abychom tam mohli začít fungovat. Už se na to strašně těším. Ne, že by mi vadily zkoušky u nás v obýváku, ale přeci jenom ve zkušebně to bude mít větší efekt.

Je to můj sen už strašně dlouho – mít místo, kde bychom mohli pořádně zkoušet, místo, kde by byl prostor a čas se věnovat pořádně muzice, kterou děláme. Občas si připadám, že ten sen sním sám, ale když si vzpomenu, že docela dost lidí už na tom pomohla a to nejen fyzickou prací, tak nemůžu být sám a nebo ano?

Nevím. Jsem zmaten. Doufám, že opravdu sám nejsem. Proč ale teď lidé nekomunikují, nemůžou na chvíli přijít pomoct? Proč do toho dali peníze, když je to (aspoň mi to tak připadá) nezajímá? Nemám odpověď. Asi teď před Vánocemi nebyla vhodná doba na “brigádu”. Uvidím po Novém roce. Snad se věci dají do pohybu. Mám naději, sním svůj zkušebnový sen :-)

One Comment

  • Terez says:

    Sice nemůžu osobně přijít Mílo, ale věřmi, že já věřím, že tvůj zkušebnový sen se splní a určitě nejsi jediný kdo si to přeje. Hodně zdaru, Božího utvrzení a povzbuzení k dalšímu snění, beze snů se nemůžou i ty nejodvážnější představy stát realitou. Naštěstí nejsme sami na to realizování ;) Krásné svátky!

    PS:díky za momentky vaší krásné rodinky, je skvělý vidět, jak čas běží, děti rostou a vše se mění :D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.