Skip to main content

Stavba roku 2011

By June 3, 2011September 22nd, 2011práce

Letos se s naší firmou účastníme soutěže Stavba Roku 2011. Zde je seznam přihlášených – konkurence je opravdu velká a jsou tam velice kvalitní stavby.

Do soutěže jdeme s výrobním areálem firmy Hill’s Pet Nutition, který jsme postavili v Hustopečích u Brna. Tady je pro představu krátká anotace této stavby:

Tento moderní výrobní závod vznikl v Hustopečích u Brna na základě výborné spolupráce osvíceného investora, zkušeného dodavatele a kvalitních projektantů. Vyrábí se zde jedny z nejlepších granulí pro psy a kočky na světě nejmodernější dostupnou technologií.
Centrem areálu je výškově a konstrukčně členitá budova ve tvaru “L”, která je rozdělena na tři části – výrobní, administrativní a skladovou. Tato budova je doplněna dalšími provozními stavbami, které jsou rozmístěny v celém areálu. Stavba celá se pyšní zlatou medailí LEED jako vůbec první průmyslový objekt v ČR, protože již během návrhu byly zohledněny možné environmentální dopady provozu na okolí, pohoda zaměstnanců při práci, která je pozitivně ovlivněna detailním řešením vytápění, osvětlení a větrání. Samozřejmostí je použití kvalitních stavebních materiálů a moderních stavebních postupů.

Je to první takováto soutěž, které se účastním osobně, a tak jsem zvědav, jestli uspějeme.

30_VSTUP_ADMINISTRATIVA.jpg

46_DETAIL_MEDAILE_LEED.jpg

45_DETAIL_KABELAZE.jpg

3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.