Skip to main content

czech prayer

By July 30, 2011křesťanství

Je to už mnoho let, kdy mi kamarád Jirka Karas pustil zajímavou desku od mně neznámé americké skupiny “The Violet Burning“. Deska se jmenovala “Faith and Devotions of a Satellite Heart“. Když jsem ji slyšel, tak se mi zatajil dech. Byla to dost síla. Koupil jsem si ji a přidal k tomu i některé další jejich desky. Občas jsem se díval na jejich web a pak jsem se dočetl, že přijedou do ČR. Hráli myslím poprvé na FreakFestu, ale tam jsem se nedostal. Letos už podruhé také hráli na jednom z největších hudebních festivalů v České Republice – Colours of Ostrava.

Včera jsem se večer díval na některé statistiky na mém webu a našel jsem, že se sem někdo dostal přes slova “the violet burning” a tak jsem se snažil zjistit jak je to možné, jelikož jsem si nevybavoval, že bych o nich někdy něco psal. No a Google mi našel Violety na Vimeu a tam jsem objevil výše vložené video s názvem czech prayer a když jsem ti pustil, tak jsem uslyšel velice známý hlas mého kamaráda Karla Řežábka.

Svět je malý a u nás v české kotlině se ještě zmenšuje a tak tu mám ještě pro zajímavost ještě jedno video ze závěru letošních Colours, kde si právě s Violety zahráli mí dva další kamarádi – Jirka Balcařík a Lukáš Hradil. Šlo jim to dobře. Jen tak dál.

Mazec. Zdá se mi, že se tu u nás Violetům fakt líbí a rádi by nám místním nějak pomohli.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.