Skip to main content

jsem rebel

By September 12, 2011September 22nd, 2011práce

Dnes jsem se stal asi oficiálním rebelem u nás ve firmě. Bylo docela teplo a tak jsem měl mírně vyhrnuté nohavice a byl jsem (dle pravidel Gutha Jarkovského) obut v sandálech naboso. Uviděl mě nadřízený mého šéfa. Jelikož jsem si nevzal k srdci jeho dřívější varování a výtky, tak mě zrušil jednu hodinu v docházce a nuceně mě odeslal domů.

Upřímně řečeno mě to v tu chvíli trochu naštvalo. Dělat vědu z takových nepodstatných věcí. Vždy, když mám nějaké jednání, tak jsem samozřejmě oblečen adekvátně tomu danému jednání, ale dnes jsem celý den seděl u stolu a něco rýsoval na počítači a nepotkal jsem se takřka s živou duší. Navíc si myslím, že je mnohem důležitější jakou člověk odvede práci než to, co má zrovna na sobě.

Na druhou stranu je mi jasné, že není dobré si zahrávat s trpělivostí svých nadřízených, když vím, čím bych je mohl vydráždit. Budu si na to muset dát ještě větší pozor.

Otázka do pranice: Myslíte si, že je dodržování dress codu v práci důležité? Má Vaše firma nějaký ten dress code? A co v něm je?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.