Skip to main content

sklizeno

By September 26, 2011May 29th, 2012osobní

Vážení přátelé. Dnes poprvé tu mám čest přivítat moji drahou ženu s jejím prvním dojmem z nově otevřené prodejny Sklizeno. Snad se tu budou její články objevovat častěji.

sklizeno_02.jpgDnes jsem navštívila nově otevřenou prodejnu v Brně – Sklizeno. Jedná se o obchod s lokálními (nejen bio) potravinami. Obchod otevřeli nedávno (21.9.2011), takže sortiment ještě není úplný, ale přesto jsem si vybrala a s prázdnou jsem neodešla.
Zaujal mě například žitno-pšeničný škvarkový chléb za 22,- Kč, který nejen dobře vypadá, ale také skvěle chutná. Namazala jsem si ho čerstvým bio máslem. K tomu jsem přikusovala české “korbáčiky”, které nejsou tak slané jako ty slovenské, ale chutné jsou určitě. V lednici na mě ještě čeká uzený bok. Největším tajemstvím pro mě budou koupené nakládačky, u kterých mám naději, že by snad mohly chutnat konečně jako klasické zavařené okurky od babičky.
Obchod se bohužel (nebo snad bohudík) nenachází přímo v centru města, ale jednou za čas si tam výlet určitě udělám.

Zaujal Vás tento obchod? Myslíte si, že podobné obchody mají v Brně své místo? Rádi uslyšíme Váš názor.

2 Comments

  • Anezka Vichova says:

    Ahoj, já osobně jsem ráda za tento typ obchodů. O Sklizeno jsem již četla, ale neměla jsem ještě čas jej navštívit. Až tak učiním, napíšu svůj dojem. :-)
    ps: moc vás (a hlavně Míšu) zdravím! ;-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.