Skip to main content

GLS 2012 – Carly Fiorina

By November 23, 2012osobní

carly fiorina

Carly Fiorina je žena, která byla ve své době (přelom tisíciletí) mnohokrát označena jako nejmocnější a nejvlivnější žena v bussiness sféře. Byla v letech 1999-2005 CEO v Hewlett-Packard. Její vystoupení se mě dotklo. Viděl jsem, jak Bůh mnohdy jedná jinak, než si představujeme, ale pokud se mu vydáme, tak nám to přinese mnoho dobrého.

#Chopte se zodpovědnosti, nestěžujte si.

Vydala velice dobrou knihu, kde svoji zkušenost v HP popsala – Tough Choices. Mnoho tam je i k jejímu vyhazovu, který byl dle jejích slov spíše výsledkem toho, že se některá její rozhodnutí osobně dotkly vlivným členů rady, než toho, že by HP v té době vedla špatně.

V první části mluvila během rozhovoru s Billem Hybelsem o jejím příběhu a o tom, co se stalo v HP, když tam byla jako CEO. Tento rozhovor byl několik let starý a je jedním z nejlépe hodnocených rozhovorech v historii Willow vůbec. Rozhovor zakončel modlitbou Bill. Modlil se za Carly a její budoucnost, moudorst a požehnání. Druhá část byla záznamem jejího letošního příspěvku na GLS. Mluvila zde o událostech, které ji během doby po odvysílaném rozhovoru, potkaly.

#lidé jsou lidé ať už jsou kdekoliv

#leadership je v jádru o charakteru

#ve všem je skrytý dar, jen je třeba jej objevit

#nesmím sám sebe prodat

V příběhu svého života z poslední doby mluvila o tom, že její vztah s Bohem se spíš stal formální. Vnímala Boha jako CEO, který vidí vše a chce po všech dokonalost.

Od rozhovoru ve Willow s Billem se ale posunula dál. Začala Boha opět vnímat osobně. I když prožila velice těžké věci. Měla 11 kol operací, 8 měsíců chemoterapie a 2 měsíce ozařovanání, jelikož se u ní objevila rakovina. V průběhu doby jim také zemřela dcera a její manžel ztratil víru, jelikož nevěřil že by mohl Bůh milovat, když se takové věci staly. Po několika letech, ale našel v garáži dopis od dcery, který mu ukázal na pravé hodnoty a vrátil ho k Bohu zpět.

Pokoj, který poprvé pocítila po Billově modlitbě, ji ale po celou tu dobu neopustil – Boží pokoj.

#rakovina mi přinesla i mnoho dobrého

#Bůh slyší naše modlitby

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.